Pocions de la Jovita

Em dic Jovita i sóc originària de la Costa Brava, però ja fa anys que visc a Sabadell.

Sóc llicenciada en Biologia i Doctora en Neurociències per la Universitat Autònoma de Barcelona.
També, m’he format en diferents tècniques naturals com ara massatges, aromateràpia, cosmètica natural i Reiki, entre d’altres.
Totes aquestes disciplines m’interessaven molt en l’àmbit personal, però quan més m’endinsava en aquest món, més em motivava per esdevenir una fita i una nova passió.

M’agrada molt compartir el coneixement i que els cursos i tallers formatius, siguin atractius en contingut i esdevinguin entretinguts per poder-los gaudir en tot el seu conjunt.

Els nostres serveis

Cosmètica Natural

El terme cosmètica fa referència al conjunt de productes utilitzats per la higiene i bellesa de tot el cos.
De forma general, la cosmètica natural és aquella en què el 95% dels seus components són naturals i, com a molt, un 5% de la totalitat de la fórmula pot provenir de matèries de síntesis.

∼ Servei d’assessorament en Cosmètica Natural
La pell és el nostre embolcall, la nostra presentació i primera protecció.
El servei d’assessorament et brinda suport per conèixer com és la teva pell, quines característiques té i quines són les seves necessitats per tal de mantenir-la equilibrada i sana amb l’ajuda de la cosmètica natural.

∼ Pocions de la Jovita
Fem formacions i tallers on pots crear el teu producte personal i personalitzat per fer front a les necessitats de la teva pell.

  • Crema hidratant que aporta calma i vitalitat
  • Sèrum i contorn d’ull que neteja i nodreix la pell
  • Perfum sòlid amb una olor agradable que ens ajuda en moments de nerviosisme i estrès.

Teràpies naturals

∼ Massatge amb canyes de bambú
El bambú és un material molt fort i robust però, al mateix temps, molt flexible.
Això permet variar la intensitat segons la zona a tractar i, a més, gràcies als moviments de pressió i lliscament, incrementa l’aport d’oxigen, el drenatge limfàtic i la regeneració de teixits.
Com a conseqüència, es produeix un efecte sedant sobre el sistema nerviós i és molt efectiu com a relaxant muscular.

˜ Quiromassatge
És un massatge realitzat a través de la manipulació manual de la musculatura, que ajuda a tractar diferents parts del cos.
És molt útil, per reduir contractures, relaxar el cos i fer front a l’estrès, perquè treballa la contractura amb profunditat, fent que el múscul vagi retornant a la seva posició natural.

∼ Reiki
El tractament consisteix a activar diferents punts d’energia a través de les mans i que equilibra tot el cos i produint un estat de relaxació profunda, compatible amb qualsevol altra teràpia, tant al·lopàtica com holística.

∼ Tècnica Metamòrfica
Tècnica vibracional i natural que reconnecta a la persona amb el seu període prenatal. Es tracta d’uns tocs molt suaus i subtils que es realitzen a nivell de peus, mans i cap on es recorren diferents punts reflexes de la columna vertebral.

∼ Lectura dels Registres Akàshics
Els Registres Akàshics són un magatzem o biblioteca on hi ha tota la informació de cada ésser (esdeveniments, situacions, pensaments, emocions i accions). És un banc de memòria còsmica on podem accedir i extraure informació d’alt valor per entendre el nostre pas per aquesta vida.

∼ Neteja Energètica
Consisteix a netejar el sistema energètic d’una persona.
Si tens malestar general o permanent,  queixes i judicis, hostilitat i ira, etc, posa`t en contacta amb mi, et puc ajudar.

Formació

∼ Tallers
Crea el teu propi perfum, posant la teva essència.

∼ Casaments
Que millor detalles pels teus convidats que regalar el teu propi perfum!

∼ Cursos
El teu curs a mida, per empreses o particular.

 

Vols descobrir més?