Nosaltres

Minding Engineers neix en 2009 de la unió de diferents disciplines de l’enginyeria com són la minera, la indústria i la civil, així com la mà de mà en els mitjans tècnics i arquitectes. Mitjançant la unificació de les diferents branques de l’enginyeria i el coneixement oferim als nostres clients un servei integral de gran qualitat i rigor.

La nostra passió és la gestió integral dels projectes, oferint un tracte personalitzat, humà i pròxim per a assegurar un compromís ple en totes les fases del projecte, des del seu disseny fins a la seva posada en funcionament.

Els nostres serveis

Especialistes en consultoria, redacció i direcció de projectes.

ENGINYERIA MINERA
Realitzem Projectes d’Explotació, Programes de Restauració, Estudis d’Impacte Ambiental, Plans de Labors, seguiment i manteniment de restauracions, topografia, Programes de Recerca, etc.

ENGINYERIA FUNERÀRIA
Som experts en la construcció i manteniment d’infraestructura funerària com a cementiris, tanatoris, crematoris o qualsevol altra activitat relacionada amb el sector.

ENGINYERIA CIVIL
Especialitzats en el moviment de les terres com a excavacions, talussos, desmuntis, etc.

ENGINYERIA INDUSTRIAL
Realitzem projectes d’instal·lacions de tota mena: electricitat, climatització, sanejament, etc. i tot tipus de llicències d’activitats.

GESTIÓ DE PROJECTES
El nostre principal objectiu és la tranquil·litat dels nostres clients. Oferim la gestió de projectes des del seu disseny fins a la posada en marxa.

TOPOGRAFIA I GEOTÈCNIA
Aixecaments topogràfics enfocats a l’obra civil i mineria. Modelatge 3D, perfils, cubicacions i disseny i informe geotècnics per a tota mena de terrenys i construccions.