Si ets empresa, i vens de part del Portal de Sabadell, Crec aposta per a tu!!
3 PRIMERS MESOS SENSE COST

Ara és moment d’adaptar-se millor a les noves necessitats que les empreses i emprenedors tindran a l’hora de treballar. I la flexibilitat del coworking el converteix en la millor opció. Els community builders de CREC Sabadell dissenyen la tarifa que s’ajusti més a tu sense cap permanència. Els contractes són mensuals i pots ampliar o reduir el teu equip a l’instant.

Aprofita l’ocasió de treballar a un espai de més de 1.200m2 sense encarregar-te de cap tipus de gestió i forma part d’una comunitat de més de 300 coworkers.
I si ho necessites, pots anar a qualsevol dels seus centres a Barcelona sempre que vulguis.

Troba més informació a @Crecbcn  o contacta’ns, què necessites?

 

Crec Coworking Sabadell

CREC Sabadell és un coworking de més de 1200 metres quadrats en el centre de Sabadell, totalment reformat i reconvertit en un espai de treball ampli i lluminós.

La filosofia del nostre coworking es basa en dues màximes, en les que s’implica el nostre equip de professionals, els community builders:

Treballem en tot moment amb l’objectiu de què tingueu tots els recursos disponibles i necessaris perquè us centreu exclusivament en el vostre projecte.

Coneixem el projecte de tots els nostres coworkers i establim connexions i/o col·laboracions significatives entre ells o amb professionals externs de confiança. Des de 2018 entre els 3 espais de CREC hem generat més de 500 col·laboracions.

 

Els nostres serveis

  • Formaras part d’una comunitat de més de 250 professionals amb diferents perfils i projectes.
  • Si formes part de CREC, pots treballar quan vulguis en qualsevol dels nostres tres coworkings: CREC Eixample i CREC Poble Sec (Barcelona) i CREC Sabadell.
  • Espai ampli amb sales de reunió i formació amb capacitats des de 6 a 50 persones i equipades amb els millors recursos.
  • Esdeveniments: Aprofita els workshops gratuïts per a coworkers i els diferents vermuts o sopars per connectar amb la comunitat de professionals.
  • Wifi + ethernet 600 Mb: Imprescindible tenir el wifi més ràpid: Internet d’alta disponibilitat gestionat en el núvol amb Cisco – Meraki.
  • Mil i un recursos: Impressora, fotocopiadora, escàner, domiciliació de la teva empresa, paqueteria, magatzem, terrassa, etc.

 

Modalitats

∼ FIX: sempre la mateixa taula: 185 € + iva.*
∼ FLEX: moltes taules on escollir cada dia: 135 € + iva.*
∼ 8 DIES AL MES: (consecutius o per separat): 100 € + iva

∼ OPEN CORPORATE: Espais dedicats a l’espai obert per empreses de 4 a 40 persones.
∼ OFICINES: oficines privades de 4 a 6 persones: 500/600 € + iva.
∼ LLOGUER DE SALES DE REUNIÓ/FORMACIÓ. Demana pressupost.

*Si sou 2 o 3 persones les modalitats tenen descompte.

 

Pregunta per la teva tarifa, o demana el teu Day Pass gratis al Portal de Sabadell i vine a visitar el nou CREC Sabadell!!

 

Descobreix tot el potencial d’un coworking fet a la teva mesura.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Video