Urbanfinques

Empresa de serveis especialitzada en l’Administració de Comunitats i Finques, i en la Compra – Venda d’Immobles.

Oferim un sistema innovador d’assessorament integral amb l’objectiu de traslladar al client la tranquil·litat necessària i la confiança de trobar-se en bones mans, i de buscar els majors beneficis per a la comunitat.

Donem un servei de qualitat, apostant per les noves tecnologies i oferint nous serveis amb els qual podran beneficiar-se tots els nostres clients a un preu molt competitiu.
Els oferim serveis integrals de qualitat a Comunitats de Propietaris i particulars basats en 4 pilars fonamentals:
√  Transparència
√  Assessorament professional
√  Tracte personalitzat
√  Eficiència

 

Els nostres serveis

 

ADMINISTRACIÓ DE COMUNITATS DE PROPIETARIS

  • Gestió administrativa i documental: siguin comunitats ja creades, constitució de comunitats i constitució de comunitats d’obra nova.
  • Administració i secretaria: convocatoria de juntes ordinàries i extraordinàries, presència a les juntes, moderant i assessorant. Redacció d’actes, enviament a tots els propietaris i seguiment dels acords aprovats a la Junta de Propietaris. Representació de la Comunitat davant Organismes Oficials i empreses.
  • Comptabilitat i finances
  • Incidències i sinistres
  • Control de serveis de manteniment i inspeccions periòdiques  (ascensors, portes garatge, baixa tensió)
  • Comunicació: disposem d’un servei de telefonia mòbil les 24 hores per urgències fora de l’horari comercial que afectin a qualsevol servei de manteniment de la seva Comunitat.

 

COMERCIALITZACIÓ D’IMMOBLES

Des d’URBANFINQUES podem oferir-vos assessorament en la COMPRA, VENDA I LLOGUER d’immobles.

Valoracions de mercat Gratuïtes, Assessorament Hipotecari i una àmplia cartera de Clientes.

Utilitzem les principals plataformes immobiliàries del mercat per anunciar els productes que oferim, web pròpia, Facebook i presència a les principals xarxes socials.

 

ADMINISTRACIÓ DE FINQUES I LLOGUERS

Administrem el patrimoni immobiliari de Comunitats de Béns, societats patrimonials, famílies i particulars mitjançant un sistema de gestió integral, que permet garantir el màxim control de les relacions arrendatàries i del estat dels immobles, buscant en tot moment el màxim benefici.

Gestionem completament l’immoble: preparació i neteja de la finca, lliurament i recepció de claus, cobrament del lloguer i fiança, registre de l’inventari d’estris a l’entrada i sortida dels inquilins, devolució de la fiança i, el que ens diferència, anàlisi i proposta de solucions als problemes que puguin sorgir durant el període de lloguer en relació a l’habitatge.

 

Vols més informació? Contacta’ns i descobreix tot el que podem fer per a tu!