Eva Pujol Interiorisme

Cada espai és únic, cada casa és un món i cada negoci un univers. Per això ens agrada que en els nostres projectes encaixi tot tenint en compte el mínim detall.

Des de l’estudi volem donar un servei d’assessorament adequat i personalitzat a cada persona i a cada empresa. Creiem en la diversitat d’estils que s’adaptin millor a cadascú.

Dissenyem i renovem el teu espai total o parcialment. Ja sigui la creació de mobiliari a mida, l’assessorament a la selecció de materials, el suport a la decoració o el disseny visual en 3D d’un espai per veure les seves possibilitats.

Treballem des de l’empatia, entenem el que vols, observant la teva manera de fer captant el màxim les teves necessitats.

Durant l’execució de l’obra forma part de la nostra tasca aconseguir que gaudeixis d’aquest moment amb la màxima il·lusió. Ens agrada treballar amb confiança i espontaneïtat, però sobretot ens agrada treballar amb ganes i passió.

Volem aconseguir espais pràctics, còmodes, acollidors i que al mateix temps siguin únics i exclusius quant al disseny.
Volem que aquests nous espais t’aportin valor,
De tu a tu, per a tu, de la millor manera.

PROJECTES

Disseny, creació i execució de projectes.

Assessorament puntual, amidaments, disseny i elaboració del projecte amb plànols i seccions en 2D. Memòria descriptiva i pressupost final del projecte. Gestió, execució i direcció d’obra (seguiment i resolució in situ) i elaboració de Imatges virtuals en 3D. Decoració, estilisme i assessorament de materials.

CASA

Interiorisme i reformes integrals

Habitatge parcial o integral

Cuines i banys

Espais polivalents; sales d’estar, dormitori, depatx…

Mobiliari a mida

Il·luminació

Exteriors

OFICINES I COMERÇOS

Locals comercials, botigues, despatxos i oficines, restaurants

EXTERIOR

Jardins, terrasses i piscines.

DECORACIÓ, ESTILISME I RETAIL