VIATGES 4 KIDS

A viatges 4 kids, t’organitzem totes les experiències que necessitis, per la vostre família o per un grup, no t ´hauràs de preocupar per on anar , on menjar o què visitar amb els teus petits.

Tots els viatges temàtics, Harry Potter, Lego, Disney, venen amb una documentació especial, perquè el abans, el entre i el després siguin un SUPER REGAL per els petits de la casa.

En 24-48 hores en dies hàbils tindràs la confirmació de serveis, no tenim  màquines ni motors de recerca, viatges fets a mà , totalment pensants per a tu.

 

ELS NOSTRES ESTILS DE VIATJAR:

BASIX

Per les famílies amb pressupost ajustat:

Els viatges tipus Basix fan que les coses siguin senzilles per oferir-vos experiències sorprenents per a famílies de qualsevol tipus amb pressupost. Utilitzem allotjament senzill, net i cèntric, utilitzant el transport local on podem i incloem un munt de temps lliure perquè pugueu fer .les coses que s’adaptin al vostre pressupost e interessos.

MIX

Per les famílies que volen de tot una mica:

Són l’elecció perfecta per . a aquells que busquen una gran combinació d’activitats incloses i temps lliure per explorar una destinació per si sola. Les famílies mix, utilitzen hotels ben situats i de classe turista i inclouen alguns menjars.

LUXURY

Per les famílies que ho volen tot inclòs:

Són l’elecció perfecta per a aquells que busquen una gran .combinació d’activitats incloses i temps lliure per explorar una destinació per si sola. Les famílies mix, utilitzen hotels ben situats i de classe turista i inclouen alguns menjars.

aa aa aa a a a a a a a aEl Portal de Sabadell
a a a a a aa aa aa a a a aa aa aa a aa a a a a a a
https://www.elportaldesabadell.com/