Nosaltres

En @basicmatica ens dediquem al màrqueting, al disseny i a la impressió digital.
T’acompanyem en el procés de creació i promoció de la teva marca d’una manera dedicada, pròxima i eficaç per a reflectir el millor de la teva empresa.

 

Els nostres serveis

ESPECIALITZADA EN LA IMPRESSIÓ PER A EMPRESES
Dedicats per devoció al que més ens agrada, ajudar-te a fer realitat el que necessitis, si ho pots imaginar… Basicmatica ho pot fer!

•  CREACIÓ DE PÀGINES WEB  
Tens una idea? Nosaltres dissenyem la teva pàgina web, adaptada a les teves necessitats ja la imatge de la teva empresa, a preus molt competitius . Posa’t en contacte amb nosaltres i et farem un pressupost personalitzat per a la teva pàgina web.

•  SERVEIS DE RESTAURACIÓ I SEGURETAT JOOMLA
Des de Basicmatica posem a la disposició dels nostres clients el nostre servei de restauració i seguretat Joomla. Si tens una pàgina web realitzada amb joomla i t’han hackeado, posa’t amb contacte amb nosaltres i ens encagaremosde tot.

•  DISSENY
En l’època en la qual estem, diferenciar-nos dels nostres competidors és la clau per a vendre més. Hem de ser originals i innovadors per a captar l’atenció dels nostres possibles clients.

•  LOPD
TOTES LES EMPRESES I ENTITATS que tinguin i facin tractament de dades de caràcter personal, amb independència de la seva naturalesa i grandària. Estan obligades a adequar les seves actuacions als requeriments establerts en aquesta normativa i han d’implantar les mesures tècniques i organitzatives necessàries per a complir aquesta Llei.

•  LSSI-CE (LLEI DE SERVEIS DE LA SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ I DE COMERÇ ELECTRONICO)
Totes les empreses que portin a terme activitats que es realitzen per a mitjanselectrònics i tinguin caràcter comercial o persegueixin 1 Finalitat econòmica, estan obligades a complir amb el que s’estableix en la Llei de Serveis de la Societat de la Informació 34/2002 (LSSI-CE) . AQUESTA Llei té com a Objecte garantir, protegir i impulsar la prestacions de serveis a través de mitjans electrònics.