Inkiets Viatges

Viatgers vocacionals, units per compartir amb vosaltres una forma diferent de viatjar de la convencional, amb el propòsit que veieu el planeta, des del nostre punt de vista.

Segur que has tingut moments en què has pensat: “pararia el temps i em quedaria aquí eternament”… doncs això és el que sentiràs en cada un dels nostres viatges, tots en grups petits, acompanyats amb guia i guies locals, per poder arribar al més profund dels llocs, sense afectar l’equilibri natural d’allà on estiguem.

Ens movem per tot el món en grups reduïts, per poder garantir una millor experiència en llocs de difícil accés, estudiem cada pas a consciència.
Fem viatges en grup, i a mida, per a les persones que no li van bé les sortides programades, o volen anar a altres destins, oferint un sistema de viatge privat, original, creatiu i professional, que invita a gaudir del món des d’un altre punt de vista.

 

Els nostres serveis

Rutes diferents i flexibles.
Tracte directe amb el destí, amb guia acompanyant a partir de 8 persones.
Totes les activitats incloses en els programes.
Reforç de comercialització amb els guies acompanyants.

Oferim, principalment, la naturalesa en estat pur, diferents ètnies, volcans, platges, selves… no oferim res que no sigui una experiència única!

 

INKIETS SOLIDARI

NENS DE KATANA

Eva Labarta, companya de viatge i amiga, va fundar l’organització Nens de Katana en 2005 per a desenvolupar un orfenat en aquesta regió del País i poder oferir la possibilitat d’un futur als nens que viuen.

Des de llavors la seva petita organització ha fet una tasca sòrdida i encomiable pràcticament sense ajuda. Ha ampliat les instal·lacions, oferit medicament i aliments, ha ajudat en l’educació dels nens i a la seva integració una vegada deixen d’estar en la seva institució. Tot directe, sense sous, sense suportar les despeses d’una seu a Europa i sense ser un instrument de l’Estat.

Però fa falta més, molt més, per això, se’ns va ocórrer la idea d’organitzar viatges solidaris al seu orfenat que coneguin als nens, l’entorn (preciós, natura desbordada) i que la població local tingui la possibilitat de crear una mínima indústria turística.

Aquest viatge el combinem amb dos trekks que ens portarà a conèixer als altres grans damnificats per l’efecte de l’home: els Goril·les de Muntanya i de Plana.

 

Nota:
Les activitats relacionades amb l’associació “Nens de Katana”, com ajudar als menjars, relacionar-nos amb els nens, conviure amb ells, etc, serà el nostre objectiu constant i formarà part del dia a dia durant el viatge.

Els beneficis d’aquest seran destinats íntegrament a donar suport a l’associació “Nens de Katana”. Així mateix els serveis contractats pel viatge es fan mitjançant proveïdors locals per a afavorir el creixement de la regió.

Visita el seu web: https://www.nensdekatana.org/

Video