ESEC

ESEC és un centre de formació amb més de 30 anys d’experiència dedicats a la formació empresarial, ens  apassiona el que sabem fer  i ho fem, segons els nostres clients, amb una bona relació qualitat/preu.

La MISSIÓ d’ESEC és la d’oferir formació, coneixement i assessorament tant a les empreses i als seus treballadors com a les persones que vulguin formar-se en qualsevol de les àrees que ESEC ofereixi, tenint com a màxima prioritat la relació qualitat-preu en el servei.

Componen els VALORS d’ESEC la qualitat, la fiabilitat, la vocació de servei i la passió per la formació.

 

ELS NOSTRES SERVEIS

1. FORMACIÓ IN COMPANY: Ens ajustem a les necessitats de l’empresa adaptant  continguts horaris, dates i metodologia.

Algunes de les nostres en les que treballem més són:

Àrea Administrativa: qualitat, lideratge, motivació, comptabilitat, finances, idiomes, ofimàtica, ( us portem  els equips la vostre empresa ), atenció telefònica, entre d’altres.

Àrea Comercial i màrqueting: concertació de cites comercials, tècniques de venda, negociació, neuromàrqueting, pla de màrqueting…

Àrea Tècnica: electrònica, electricitat, gestió logística de magatzems, PRL, compres,  AUTOCAD, disseny, realitat augmentada i virtual, IOT, tecnologia 4.0, etc…

SCAPES ROOM

LEGO SERIUS PLAY

2. FORMACIÓ PRESENCIAL: Més de 100 cursos al teu abast, busca el que necessites, inscriu-te i comença tan fàcil com això!

http://www.esec.cat/cursos-oberts.asp

3. FORMACIÓ ON LINE  Més de 400 cursos:

http://www.esec.cat/cursos-online.asp

4. AULA OBERTA és una metodologia individual que et permet rendibilitzar al màxim la teva formació, es basa sobre la  flexibilitat i les necessitats personals de cada persona.

http://www.esec.cat/aula-oberta.asp

 

 

Deixa el teu comentari o demana’ns alguna informació concreta, estem al teu servei!

 

Video