Escola Bressol Belluguets

L’Escola Bressol Belluguets és un centre privat de primer cicle d’educació infantil, acreditat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya (n. 08073612), que va obrir les seves portes el setembre de 2012, a la ciutat de Sabadell.

Núria Puig Sola, al capdavant de l’escola Bressol Belluguets, guarderia infantil amb llarga experiència en la cura dels bebès i nens.
La seva meta és aconseguir que cadascun dels nens desenvolupi les seves habilitats i hàbits de convivència de manera senzilla i divertida.

 

Els nostres serveis

Neix amb la il·lusió, les ganes i la formació necessària per crear una escola preparada per oferir un servei preescolar en el primer cicle d’educació infantil (de 4 mesos a 3 anys), facilitant els horaris escolars als pares que treballen i sobretot, amb la finalitat d’arribar a introduir els infants en la nostra societat actual, tenint en compte i valorant la diversitat social i cultural i estimulant el seu aprenentatge amb múltiples eines basades en l’exploració, l’experimentació i el joc.

L’equip educatiu està altament qualificat per oferir un servei de qualitat, oferint un tracte dolç, afectuós i responsable a cada infant i a les seves famílies.

L’horari de l’escola és de 9 a 18h, i fem “Acollida dels infants” de 7:30 a 9h i de 18 a 19h.

Comptem amb infraestructura totalment nova i amb un equip de professors d’àmplia experiència.

 

 

Vine’ns a veure i descobreix més sobre tot el que podem oferir.