Els nostres Serveis

Els recursos humans, la prevenció de riscos laborals, o la protecció de dades són temes molt importants que no es poden deixar de banda a una empresa.

De vegades, atendre totes aquestes qüestions des de la mateixa organització no és fàcil, doncs ocupen temps del que no es disposa.

Per això, l’opció de subcontractar aquests serveis permet acomplir amb les necessitats de l’empresa i les obligacions legals de manera molt més fàcil.

​Treballem per a empreses de diferents sectors d’activitat. La nostra voluntat de servei sempre es veu reflectida en les nostres actuacions.

Sabem que entendre les necessitats del client i implicar-nos de forma integrada en els seus projectes és el que dona valor a la nostra feina.

Treballem per a empreses de diferents sectors d’activitat. La nostra voluntat de servei sempre es veu reflectida en les nostres actuacions.

VALOR DE SERVEI

Sabem que entendre les necessitats del client i implicar-nos de forma integrada en els seus projectes és el que dona valor a la nostra feina.

“Creiem en les persones; pensem que les empreses, per a créixer i funcionar, necessiten bons equips formats per bones persones.”ÈXIT, Oferir un servei de qualitat, responsable i competent, SOLUCIONS, El respecte pel treball i les persones, l’ètica, la transparència, la integritat, la qualitat, la responsabilitat i una gestió eficient són els nostres valors, i ALIANCES, Els nostres serveis estan dissenyats per a generar una aliança estratègica amb els nostres clients, de manera que tots hi sortim guanyant.

A Vítaca oferim solucions als problemes. Garantim que les coses es faran, i que es faran bé.Gestionem centres de negocis i coworking a Sabadell i estem associats a la plataforma Vallès Work.

I de l’experiència dels nostres professionals en els camps de la gestió de la prevenció, la programació i la implantació de sistemes, neix VITRAdoc, un software de gestió documental via web, enfocat a la gestió de la prevenció de riscos laborals.

 

Nosaltres

Vítaca serveis integrats és una empresa nascuda de la il·lusió de dos socis a finals del 2012 a Sabadell.

Estem especialitzats en recursos humans, prevenció de riscos laborals, sistemes de gestió de Qualitat, RGPD i coworking.