TheCamera360

TOUR VIRTUAL 3D PER AGENTS IMMOBILIARIS!TheCamera360

El Tour virtual o visita virtual és una nova. alternativa de mostrar o ensenyar un espai com si estiguéssim realment presents. Per fer possible això, només caldrà activar l’opció VR Realitat Virtual, posar-se unes ulleres VR i gaudir de l’espai virtual que proporcionem. TheCamera360

Els nostres serveis:

Oferim un Tour virtual on l’usuari podrà gaudir i experimentar a través de la fotografia de 360 graus i de forma panoràmica una visita virtual de l’immoble que desitgi.

Hi ha dos tipus de Tours:

➤ Tour Virtual 360: El recorregut es fa a través dels punts d’enllaç de cada fotografia 360 o panorama. Es fa una fotografia de l’estança de forma panoràmica.

➤  Tour Virtual 3D Matterport: És un recorregut tan efectiu que sembla real, fa una sensació que creus que realment estàs present. És com un Street View portat a dins el nostre espai.

Per aconseguir aquest efecte cobrim cada m2 amb una fotografia de 360, i la tecnologia Matterport només s’encarrega de crear el model exacte en 3D, perquè es pugui caminar per dintre com .si fos un espai físic real.

Per tant, l’itinerari el fem com si estiguéssim caminant per cada un dels racons de l’estança. El sistema que utilitzem dona la possibilitat de veure l’espai en perspectiva, des de qualsevol angle. A més, ens dóna una idea de la ubicació exacta de cada àrea o habitació i l’opció de poder prendre mides amb les diferents eines que ens proporciona el sistema.

Video