Solenova

Gemma Solé, al capdavant de Solenova, centre d’entrenament personal i Pilates, la trobaràs al bell mig cor de la ciutat, al Carrer Sant Pere.

Titulada en activitats dirigides, entrenaments personals i amb més de quinze anys d’experiència en el sector, ha creat un espai privilegiat al centre de Sabadell, on poder gaudir de l’activitat física d’una manera absolutament personalitzada, mentre continua dedicant-se en cos i ànima al que més li agrada, la salut a través del moviment.

És una apassionada de l’esport, de sentir cada muscle del seu cos, superant-se cada dia per arribar a allò que es proposa.

Cal destacar, que a part d’una gran professional, és una persona pròxima i dedicada a tu, amb empatia suficient per a saber el que necessites en cada moment, fent així que l’entrenament no només sigui dur, aconsegueix que sigui perfecte en funció del que necessita el teu cos, i a la vegada divertit i entretingut.

 

Els nostres serveis

Entrenaments Personals

Sessions de 60 minuts en els quals treballem constantment per assolir objectius. Després d’una entrevista prèvia, per poder adaptar-me a les necessitats de cada persona, tenint en compte els seus objectius, lesions, patologies, gustos i disponibilitat, iniciem els entrenaments amb un assessorament constant dins i fora de les instal·lacions.

Pilates

Pilates aporta vitalitat i força, agilitat i coordinació de moviments, correcció de mals hàbits posturals, reducció del mal d’esquena, millor autoconeixement del cos, prevenció i rehabilitació de lesions musculars, reducció del nivell d’estrès, control de la respiració i de la concentració. Amb el Reformer-Cadillac, la màquina més completa de Pilates, tenim la possibilitat de realitzar desenes de variants dels exercicis mitjançant les agafades, molles i politges.

Estiraments

Els estiraments són exercicis de baixa dificultat en els que busquem augmentar el rang de moviment de les nostres articulacions. L’estirament assistit és molt més eficaç que fer-lo en solitari, obtenint bons resultats en la part superior del cos després d’un mes de pràctica i en la inferior al voltant d’uns dos mesos.

Entrenaments de força

Existeixen dues bones raons per les quals ens hauríem d’animar a fer activitat física de manera regular, sobretot a partir dels 50 anys. En primer lloc perquè l’exercici físic és un pilar bàsic en la prevenció i el tractament de malalties cardiovasculars i, en segon lloc, perquè juga un paper fonamental en la prevenció i el declivi en la capacitat funcional que s’acostuma a manifestar de manera molt significativa en aquestes edats.

 

La inactivitat física és el quart factor de risc més important de mortalitat mundial. Fem que això canviï!

 

Fes una classe gratuïta i descobreix els seus mètodes!

Video