Santiveri

Santiveri néixer d’un equip de persones que creiem en l’autèntica cultura de vida sana i que portem treballant perquè així sigui des de 1885… sí com ho sents més de 100 anys!

Com veus tenim una llarga tradició a fer productes amb moltíssima passió, innovació i sobretot qualitat. En cada pas que donem, cada producte innovador que llancem, cada valor que afegim a la nostra agenda, hi ha una miqueta de cadascun de nosaltres.

I és que en Santiveri ens considerem una empresa feliç en la qual el culte a la sostenibilitat, ecologia i vida sana sempre ens ha fet seguir endavant i arribar on estem avui.

Et convidem al fet que ens descobreixis, redescobreixis i et sumis a la nostra filosofia del respecte pel natural, el valor de les coses ben fetes, l’amor pel planeta i, sobretot, la passió per la vida.

 

Santiveri Sabadell

Al capdavant de tenda de Santiveri de Sabadell, del Carrer Sant Antoni, trobem a la Glòria Salvador, dedicada al 100% des de fa molts anys, oferint un servei personalitzat i pròxim.

Fes-te una passejada pels nostres productes i descobreix les nostres receptes i posa-les a prova de la teva família, els hi encantaran!

 

 

Si vols conèixer una mica més, tot el que et pot oferir, al seu Instagram trobaràs un món d’idees i combinacions!

Estem encantats de poder ajudar-te el dia a dia, oferint-te idees, de què pots fer, tant pels grans com pels més menuts!!

SANTIVERI SABADELL, ESTEM PER A TU!!!