ELS QUI SOM

Som un conjunt de professionals especialitzats en diverses matèries relacionades amb el màrqueting digital, per a nosaltres els nostres projectes són molt més que una web o unes publicacions en Blogs o Xarxes Socials, els nostres projectes són els clients que hi ha darrere, la seva tranquil·litat i els beneficis per al seu negoci.

EXPERIÈNCIA

Som una Agència jove, però en aquests anys hem volgut representar el contrari als que les grans agències mostren, ens centrem en una atenció personalitzada i enfocada en els guanys que els nostres clients obtenen a través dels nostres serveis.

Hem realitzat projectes per a una àmplia gamma de clients i sectors, i pàgines de serveis empresarials que es remunta a més de 4 anys i uns resultats notables en la presència i posteriors vendes dels nostres clients.

FILOSOFIA

La nostra filosofia és crear una comunicació simple però útil per als nostres clients, que mostri una imatge de marca sòlida i professional alhora que reporta un retorn directe en la seva inversió en Màrqueting.

Serveis de Neuro Social

Estem especialitzats en diverses matèries del màrqueting digital:

SEO 

SEM 

Disseny Web 

Xarxes Socials

 

Però el nostre punt diferencial és l’Analítica posterior a aquestes accions i el nostre enfocament permanent en l’obtenció del major ROI (Retorn de la Inversió) possible.

PLANNING I ESTRATÈGIA
Generarem juntament amb el client una estratègia de Comunicació Digital que representi la imatge que vol mostrar i ens dirigirem a un públic específic que haurem estipulat mitjançant el “Buyer Persona”.

DISSENY I MANTENIMENT
Oferim un servei constant d’assessorament en Disseny Web, Disseny de Cartelleria, Creació d’Imatges per a Mitjans socials i Manteniment Web entre altres.

PLANIFICACIÓ I REALITZACIÓ DE MITJÀ SOCIAL
Posterior a l’anàlisi i estudi de l’estratègia de comunicació online, crearem una planificació de publicacions en xarxes socials, en dependència dels objectius estipulats en l’estudi estratègic previ, com per exemple: com és la millor hora per a llançar les publicacions o com aconseguir la conversió social cap a la secció de reserves o el contacte directe via mail/telèfon.

CAMPANYES I PROMOCIONS
Creem, mantenim i optimitzem les campanyes de SEM (Adwords o Social Ads) per sempre obtenir el millor rendiment i aconseguir un ROI major cada vegada, a través de Remarketing i estudis de usuabilidad i comportament.

Ens centrem en oferir una atenció personalitzada i enfocada en els guanys que els nostres clients obtenen a través dels seus canals digitals. Fins avui podem dir orgullosos que obtingut uns resultats notables en la presència i posteriors vendes de molts dels nostres clients.