La Nau, Escola de Dansa, Ioga i Pilates

L’any 2013, la ballarina Àfrica Manils, graduada a l’Institut del Teatre de Barcelona, després de 13 anys d’experiència formant alumnes en diferents escoles de Sabadell, decideix obrir la seva pròpia escola de dansa: L’escola de dansa, ioga i pilates, La Nau.

Àfrica Manils s’inicia en la dansa a l’escola de la prestigiosa professora de Sabadell, Carmen Mechó. Més endavant es forma com a ballarina a l’escola Isabel Porcar de Barcelona i aprova els 3 primers cursos del Conservatorio Profesional de Danza de Madrid en l’especialitat de dansa clàssica. Després s’inicia en la dansa contemporània a l’escola Eulàlia Blasi de Barcelona; per finalment graduar-se, el 2002, després de més de 14 anys de formació, com a ballarina en l’especialitat de dansa contemporània l’Institut del Teatre de Barcelona (ITB).

Arran d’aquesta formació Àfrica Manils desenvolupa una manera d’entendre la dansa molt acadèmica i aquesta és la que s’imparteix a La Nau. Aquesta filosofia es basa en valors com el rigor, la constància, el treball i l’esforç; que són indispensables en la formació de qualsevol nen/a.

 

Els nostres serveis

A La Nau s’ofereixen diferents disciplines de dansa com són

DANSA

 • Dansa creativa: Iniciació a la dansa per a nens/es de 3 a 7 anys
 • Dansa clàssica: Per a totes les edats i tots els nivells.
 • Dansa contemporània: Per a totes les edats i tots els nivells.
 • Flamenc: Grup d’iniciació per adults.
 • Jazz: Iniciació per a nens/es de 8 a 10 anys
 • Hip-Hop: Iniciació per a nens/es de 12 anys o més.

 

IOGA

La disciplina de ioga que s’imparteix a l’Escola La Nau és el mètode Iyengar. Fugint del misticisme, La Nau busca un ioga més físic. El ioga Iyengar és una forma de Hatha ioga que posa èmfasi en el detall, la precisió i l’alineament en la pràctica de les postures (assanes), i el control de la respiració. En aquest tipus de ioga s’utilitza material com mantes, cinturons, tacs de fusta, entre d’altres, per ajudar a realitzar correctament les assanes i minimitzar el risc de lesions. El professorat de ioga Iyengar de La Nau és titulat en aquesta especialitat i està en constant formació.

SERVEIS DE IOGA

La Nau ofereix dos nivells de ioga Iyengar:

 • Nivell 1: Iniciació per a totes les edats.
 • Nivell 2: mínim un any de nivell 1.

 

PILATES

El pilates és un sistema d’entrenament físic inspirat en diverses especialitats com la gimnàstica, la traumatologia, la dansa o el ioga. Els exercicis es basen en moviments controlats, molt conscients i coordinats amb la respiració, amb la finalitat de crear un cos harmoniós, coordinat, musculat i flexible.  El pilates és molt beneficiós per prevenir mals d’esquena com: cervicàlgia, lumbàlgia, escoliosis, etc; i evitar males postures. És una disciplina que exigeix una consciència corporal molt important. És per això que a La Nau apostem per unes classes de pilates amb grups reduïts (màx. 8 persones) per tal que el professorat pugui atendre individualment a cada alumne. El professorat de pilates de La Nau és titulat en aquesta especialitat i està en constant formació.

SERVEIS DE PILATES

A La Nau s’ofereixen diferents tipus de pilates com són:

 • Mat pilates: Treball de pilates a terra amb accessoris (fit-ball, magic-circle, foam-roller, etc.)
 • Càrdio pilates: Classe que es compon d’una part de treball cardiovascular, amb exercicis coreogràfics amb música, i una altra part de Mat pilates.
 • Total barré: Adaptació d’exercicis de dansa amb treball de pilates, realitzats a la barra amb pesos lleugers i música.

 

Vine a coneixe’ns i descobreix tot el que podem fer per a tu!