Centre Kumon Sabadell

L’any 2002, la professora Sònia Sánchez Bulló va obrir les portes del centre Kumon Sabadell – Centre, per la qual cosa ja té més de 17 anys d’experiència aplicant els mètodes de lectura i matemàtiques. Al llarg d’aquests anys, han estat unes 1.000 les famílies que han pogut aprendre matemàtiques seguint el mètode Kumon i 25 alumnes els que han aconseguit arribar a concloents, fent els 23 nivells del programa.

El mètode Kumon té com a objectiu principal desenvolupar el potencial de l’alumne i la seva capacitat d’estudi a través de les matemàtiques, la comprensió lectora o, des de fa un any, amb el programa Kumon English, per aconseguir l’èxit en el seu futur escolar i laboral. Les habilitats fonamentals que es treballen son l’autoaprenentatge, l’hàbit d’estudi, la concentració, la confiança en un mateix i la motivació per aprendre. Es pot iniciar des dels 2 anys i els nivells arriben fins a continguts universitaris.

 

Els nostres serveis

Tenim un horari ampli per tal de facilitar l’assistència al centre dels alumnes. Els dilluns i dimecres el centre roman obert d’11 a 15 h i de 16 a 20 h perquè els alumnes que ho vulguin hi puguin venir al migdia, quan surten de l’escola per anar a dinar. També tenim servei de recollida per als alumnes de les escoles Claret i Escola del Sol. Els dimarts i dijous obrim de 16 a 20 h.

Les instal·lacions del centre són grans i permeten que els alumnes treballin còmodament en diferents zones i sense interrupcions, sota la supervisió constant de l’equip d’orientadors. Les famílies també disposen d’una gran recepció on, si ho volen, poden esperar amb els germans petits, aparcar el cotxet i no mullar-se quan plou.

L’equip del centre està format per professionals de l’educació amb una gran motivació per ajudar a desenvolupar el potencial de tots els alumnes de forma individualitzada. A més, comptem amb l’ajuda d’universitaris (exalumnes del centre) que en el seu moment van ser concloents del programa, cosa que permet als alumnes grans de sentir-se identificats i motivats per voler aconseguir les mateixes fites i gaudir d’uns bons resultats en els seus estudis.

 

Video