Escola Bressol Somnis de Cotó

Somnis de Cotó és una petita escola bressol molt familiar situada al barri de Can Llong. Una escoleta on tothom, infants, famílies i totes les persones que formen el projecte, som acollides amb els braços oberts i amb un somriure, on es respecten les diferents formes de ser, de fer i de créixer, i on tots ens sentim com a casa.

És un espai tranquil, càlid i alegre, per viure i expressar-se en llibertat, per explorar i investigar, per construir i destruir, per jugar a ser i a fer, per ballar i cantar, per imaginar i crear, per moure’s lliurement, per amagar-se i trobar-se i per explicar-se un munt d’històries. Un espai per aprendre des del fer, el viure i el sentir, i on la mirada sempre està en els infants.

Acompanyem als infants en totes aquestes aventures des de l’amor, el respecte i la presència, i on les relacions que neixen es basen en la seguretat, la complicitat i la confiança.

 

ASPECTES IMPORTANTS

– Acompanyament respectuós i amorós

– Tracte proper i familiar

– Espais acollidors

– Racons de joc basats en les necessitats reals dels infants

– Horari ampli de 07.30h a 18.30h amb flexibilitat i combinació horària

– Alimentació conscient i saludable, Baby led Weaning (BLW)

– Xerrades familiars (disciplina positiva, alimentació saludable, fisio respiratòria, etc.)

– Assessorament psicopedagògic i logopèdic

– Procés de familiarització amb l’escola progressiu per tal d’afavorir l’adaptació dels infants i les famílies

Organitzem espais i activitats amb materials de l’escola per afavorir l’autonomia dels infants, sempre amb una actitud respectuosa i sense cap condició.

 

Truca’ns per fer una visita i coneix la nostra escola.

Video