DISNOVA SABADELL

A.- ELS QUI SOM:

Som una empresa de Sabadell dedicada a la distribució de begudes i productes en general per al sector de l’hostaleria. DISNOVA és el resultat de la fusió, en 2004, de dues de les empreses familiars més antigues de Sabadell dedicades al canal de la distribució: Germans Peñalver i .Comellas Vins, ambdues desenvolupant el seu treball des dels anys 50, en tota la comarca.DISNOVA és distribuïdor oficial de Damm, Cacaolat, Grup Dísber,

Vichy Catalan i Granini.Des de l’any 2011 conjuntament amb el grup Comergrup del qual actualment som accionistes podem distribuir qualsevol producte que necessitin els nostres clients dins dels sectors de l’alimentació, la drogueria i el parament, entre altres amb un catàleg de més de 1500 referències i satisfent la necessitats de més de 1200 clients que confien en el treball i bon servei de la nostra plantilla.DISNOVA és també una empresa compromesa amb Sabadell, participant activament en esdeveniments i projectes solidaris.El nostre ideari és:Servei: personalitzat, ràpid i eficient.Qualitat i Preu: immillorables en tots els nostres productes.Tradició i compromís: amb la nostra ciutat.

B.- SERVEIS DE L’EMPRESA:

1.- DISTRIBUCIÓ DAMM

Distribuïdors oficials de Damm des de l’any 1973 a Sabadell, Sant Quirze del Vallés, Castellar del Vallés i Sant Llorenç Savall. A més de distribuir tot el portfolio de Damm, ens dediquem al muntatge i gestió dels assortidors de cervesa de barril. També oferim els serveis de distribució de tots .els .productes .del. Grup Damm com són Aigua de Veri, Cafès Garriga i Arizona Tea.

2.- ALIMENTACIÓ. I .BEGUDESDISNOVA

És distribuïdor .oficial de les següents marques capdavanteres en el sector de les begudes per a hostaleria: Letona, .Cacaolat, Vichy Catalan i Granini.També, distribuïm una .gran varietat de begudes com:Aigües: Viladrau, Aigua de Veri, Font Vella, Regàs.Refrescos: Coca-Cola, Schweppes, .Casolana.Licors: amb prop de 500 referències amb les quals abastem tots els productes que necessiti l’hostaleria moderna.Vins i caves: des de vins de. taula fins als vins més representatius de les denominacions d’origen més importants del país.Gràcias a la nostra .col·laboració amb el grup COMERGRUP, del qual .som accionistes, .podem oferir un ampli catàleg de productes envasats i llestos per a. consumir amb productes de gran qualitat, marques pròpies i als millors preus del mercat, com ara:Alimentació: Arrossos, pastes, llegums secs, farines, conserves, etc.Drogueria i .complements: Lleixius, detergents, desgreixadors, baietes, etc.

3.- CISTELLES DE NADALDISNOVA

També ofereix .el servei de cistelles i lots de Nadal,. que sens dubte són el millor .regal per a companys i empleats. Consulti el nostre ampli catàleg de cistelles, lots, .estotjos i .cistelles i lots per a sorteig (Especial per a bars i restaurants)

Video