CAZORLA FILMS

A Cazorla Films ens encanta el motor, l’esport i l’outdoor.

Creiem que el millor treball s’aconsegueix quan es realitza de principi a fi: preproducció, producció i postproducció. Cada client és únic. Ens caracteritza el saber fer, les ganes i la dedicació. Sempre a la recerca de la perfecció.

I és per això que ens encanta el nostre treball. Som experts a dur a terme el teu projecte des de la idea, passant per la història, la filmació, l’edició, la música, el color fins que està acabat i el veus en la pantalla gran.

Ens adaptem
Volem produir vídeos d’alta qualitat sense renunciar a res.
Entenem les necessitats de cada client i ens adaptem oferint així un tracte pròxim i personalitzat.

Cuidem de tu
No som dels quals fan un projecte i desapareixen.
Ens agrada cuidar dels nostres clients, per això sempre som ací per a solucionar qualsevol possible necessitat en un futur.

T’assessorem
Volem guiar-te durant tot el procés, aprofitant la nostra experiència i coneixements per a crear així el millor vídeo possible.
El nostre èxit es basa a treballar braç a braç.

 

ELS NOSTRES SERVEIS

 • VÍDEOS PUBLICITARIS
  Treballem amb marques per a produir anuncis que destaquen. Des de la idea fins al projecte final.
 • VÍDEOS D’ESDEVENIMENTS
  Ja sigui un esdeveniment esportiu, una presentació o un concert, nosaltres el tenim cobert.
 • VÍDEOS DOCUMENTALS
  Hi
   ha milers de maneres de contar la teva història al món. Però només una que transmetrà el teu missatge de la forma correcta.
 • VÍDEOS EXPLICATIUS
  Aquesta sèrie de vídeos són perfectes per a explicar als teus clients com usar un producte o servei.
 • VÍDEOS CORPORATIUS
  Comuniquem de manera clara i creativa els valors de la teva empresa. Generem confiança i seguretat per als teus clients.
 • CONTINGUT DE MARCA
  L’opció ideal per a impulsar la teva presència en Internet, aquests vídeos augmenten el compromís entre l’audiència i la teva marca.

 

El vídeo és una part essencial del màrqueting digital. S’ha demostrat una vegada i una altra que la seva efectivitat supera al text i les imatges a l’hora d’atraure clients. Et quedaràs endarrera?

NO SAPS PER ON COMENÇAR?
Si necessites un vídeo professional que s’ajusti a la teva butxaca, no busquis més, nosaltres t’assessorarem, resoldrem tots els teus dubtes i et prepararem un pressupost a mesura.
Gratis, i sense compromís.

Video