BICI ESCAPA

Escapa és una tenda de bicicletes que compta amb una experiència en el sector de més de 30 anys on l’objectiu és cuidar la relació amb els nostres clients oferint un servei de qualitat i confiança.

Per això treballem amb les millors marques de bicis, mantenint la màxima varietat d’artícles en estoc en el nostre catàleg, perquè els tinguis tots amb la màxima disponibilitat.

Per què escollir Bici Escapa?

Perquè trobaràs tot un món de bicicletes. Tenim 5 seccions completament especialitzades en bicicletes de muntanya, bicicletes

¿Por que elegir Bicicletes Escapa?

Aquí a Escapa, trobaràs tot un món de bicicletes. Tenim 5 seccions completament especialitzades en bicicletes de muntanya, de carretera, urbanes i infantils, accessoris i complements i la nova secció de bicicletes elèctriques.

Els nostres especialistes et donaran els millors consells sobre bicis o l’accessori que busques i al mateix temps t’informaran sobre les promocions i descomptes que et podem oferir en tot moment

ELS NOSTRES SERVEIS

Escapa disposa d’un dels serveis de taller més reconeguts amb els millors especialistes en les nostres marques que ajusten i reparen la teva bicicleta per deixar-la sempre com el primer dia.

Pots aparcar el cotxe al nostre pàrquing propi i fer un cafè o venir a dinar/sopar en el nostre restaurant “El Tourmalet

També oferim un servei de fisioteràpia que et permetrà venir a fer els massatges esportius que et convinguin així com fer un estudi Biomecànic.