Albert Advocats

Amb més de trenta anys d’experiència, en Albert Advocats, reunim professionals de l’advocacia especialitzats en moltes àrees del dret, comptant a més amb col·laboradors en la resta de les especialitats, per a atendre i trobar sempre la millor solució als problemes o conflictes dels nostres clients, d’una manera clara i pròxima per a ells.

 • FERNANDO JORGE ALBERT NOYA
  Soci fundador, llicenciat en dret per la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 1984 i advocat en exercici, col·legiat en l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Sabadell des de l’any 1984. Titulat pel Ministeri d’Obres Públiques i Urbanisme com a Agent de la Propietat Immobiliària.
  Les seves especialitats són el dret civil, dret immobiliari i registral, dret mercantil, dret successori i dret fiscal i tributari.
 • RAQUEL CERRUDO CASTRO
  Sòcia i llicenciada en dret per la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 1997 i advocat en exercici, col·legiada en l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Sabadell des de l’any 2000. Les seves especialitats són el dret de família, dret civil, dret hipotecari, dret penal i violència domèstica.
 • JENNIFER VALERO BRENES
  Sòcia i llicenciada en dret per la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 2006 i advocat en exercici, col·legiada en l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Sabadell des de l’any 2012. Les seves especialitats són el dret civil, matrimonial, dret del trànsit i seguretat viària, dret arrendatici, i dret de la propietat horitzontal.

Experiència i entusiasme s’uneixen per a fer d’Albert Advocats el teu despatx de confiança.

 

Els nostres serveis

El nostre objectiu és oferir un tracte personalitzat i assequible a cada client, guanyant sempre quan ell guanya, cuidant amb summe detall tots i cadascun dels assumptes jurídics que tractem, aconseguint sempre la millor solució al problema plantejat.
Establim una relació basada en la qualitat dels serveis prestats i en la confiança.

Així mateix, disposem d’un sistema d’assessorament i gestió d’expedients on-line, que facilita la comunicació advocat/client, simplificant els tràmits i abaratint els costos.

Amb la nostra àmplia experiència, formació, especialització, agilitat i també amb altres valors personals, que ens distingeixen d’altres professionals: la nostra qualitat humana.

Ens preocupem per solucionar els conflictes de la forma més eficaç, entenent als nostres clients i que ells ens entenguin, sent accessibles i pròxims en el tracte.
Per això oferim atenció personalitzada i única.

La nostra meta és la completa satisfacció dels nostres clients i que sempre puguin comptar amb aquest despatx de professionals que realment els escolten, els entenen i els ajuden, d’una forma clara i comprensible, i el més important: que mai els faran perdre ni el seu temps ni els seus diners.

» Dret Civil

» Dret Penal

» Dret Matrimonial

» Dret administratiu

» Dret hipotecari

» Arrendament

» Recursos de multes de trànsit

» Dret successori

» Administració de Comunitats de Propietaris

» Gestió i assessorament online

Honoraris

Albert Advocats estableix els seus honoraris sobre la base dels Criteris d’Honoraris de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Sabadell, adaptant els mateixos a cada cas. Oferim pressupost sense compromís.

Primera consulta orientativa gratuïta.

 

La nostra millor imatge ets la teva, un client satisfet!