RESTAURANT RUBIÓN

NOSALTRES

El Restaurant Rubión és un dels més emblemàtics de Sabadell. Actiu des de finals de segle XIX i ubicat al cor de la ciutat, al carrer Sant Jaume, a tocar amb el Mercat Central. És un dels pocs restaurants a la comarca que suma més de 100 anys d’experiència i servei. En aquest temps el local ha passat per diferents etapes, però des de meitats de 2012 els nous propietaris s’han proposat recuperar l’essència i tradició originals.
Parlem d’un restaurant on s’han celebrat les Noces d’Or de clients que van organitzar el seu casament al mateix establiment. Rubión es troba present d’una manera molt agradable al llarg de diferents generacions sabadellenques.
Actualment Rubión reuneix la seva extensa història amb una filosofia d’innovació i renovació constant, per tal de continuar millorant en tots els aspectes.

ELS NOSTRES SERVEIS

CUINA DE MERCAT – PRODUCTE DE PRIMERA QUALITAT 

L’estil gastronòmic de Rubión es basa en productes de primera qualitat elaborats d’una manera completament pròpia i tradicional. Es defensa la cuina de mercat a partir de les millors matèries primeres.

Les especialitats de la casa són la paella de peix (se serveix els dijous), l’escudella i carn d’olla d’hivern, el bacallà, els seitons, les truites i diferents varietats de carn; entrecot, filet, l’ànec o carns ibèriques. També s’ofereixen diversos postres, entre els quals recomanem la crema catalana.

QUALITAT AL MILLOR PREU.

De dilluns a divendres oferim un menú diari a 14 € (IVA inclòs), amb primer, segon, beguda i pa. Escull entre 6 primers (amanida, sopa i quatre variables), 4 segons (2 plats de carn i 2 de peix) i 6 postres.

Tasta un dels millors menús de la comarca en relació qualitat/preu !

Menú cap de setmana i festius 23,50€