Odontia Clínica Dental

A Clínica Odontia La nostra manera de fer odontologia contempla a l’ésser humà com un tot. D’aquesta manera, una dent malalta o mal col·locat, unes genives sagnants, no són només càries o gingivitis a tractar, o dents que cal corregir mitjançant ortodòncia. Són la punta visible del icerberg de l’ésser humà alterat íntegrament.

És aquesta totalitat la nostra forma d’abordatge, és aquesta inseparabilitat cos, ment i esperit la que tindrem en compte a l’hora de realitzar un diagnòstic i establir un tractament.

Els Nostres Serveis

Odontologia integral, Tractament de càries, malalties de les genives, remoció d’amalgames, odontologia per a nens, ortodòncia, cirurgia.

Criteris Biològics, Utilitzem els materials més biològics possibles, no utilitzem amalgames (empastaments negres), i evitem tot tipus de metalls. Acompanyem el tractament dental amb Teràpia Floral, Homeopatia i Teràpia Neural.

Kinesiología Aplicada, La Kinesiología és un mètode de diagnòstic. És el complement perfecte d’altres mètodes de diagnòstic com les radiografies, els TACs, les analítiques.

 

Utilitzem les tècniques odontològiques més actuals i els materials dentals de major biocompatibilitat del mercat, Contacta’ns!!

 

 

 
El Portal de Sabadell a a a a a
aa aa aa a a a aa aa aa a aa a a a a a a a a aEl Portal de Sabadell
a a a a a aa aa aa a a a aa aa aa a aa a a a a a a
a a a El Portal de Sabadell a a a a a
aa aa aa a a a aa aa aa a aa a a a
El Portal de Sabadell a a a a a aa aa aa a
a a aa aa aa a aa a a a a a a a a a a a a a a a
a a a a a  aa a a a aa aa aa a aa a a a a
a a a aa a a a aa aa aa a aa a a a a a a a a a
a a a aa aa a a a a a a a a a a
a a a a aa a a a a a a a a aEl Portal de
Sabadell a a a a a a El Portal aa a a a

https://www.elportaldesabadell.com/
.