Nutrimed Sabadell

Som un equip de professionals de la nutrició format per la Dra. Escabia, amb llicenciatura i màster i nutrició i Daniel Fernández Martínez llicenciat en farmacèutica, que ens hem unit per oferir un producte innovador per pèrdua de pes, el baló elipse, de gran eficàcia i totalment innocu per la salut i amb beneficis pel cos i l’estat d’ànim del pacient.

Durant anys estarem al constat del pacient per portar un control del pes, sigui telefònicament o telemàticament.

La pèrdua de pes total s’aconsegueix al cap de 6 mesos aproximadament i el baló elipse s’elimina 4 mesos després d’haver-lo ingerit.

 

Serveis

El Baló Elipse és el primer i únic baló gàstric del món, que és empassat en una única cita de 20 minuts, no requereix cirurgia, endoscòpia ni anestèsia.
– Sense cirurgia
– Sense endoscòpia
– Només resultats
– Dietes Hipocalòriques

El Baló Elipse crea una constant sentir de plenitud, menjant així molt menys i sense la gana que acompanya la majoria de dietes.
Mètode únic sense intervenció quirúrgica i efectiu, que et farà aconseguir el teu pes ideal en molt breu temps, aconseguint així el repte proposat d’una manera fàcil i eficaç.

Si vols veure de primera mà el tractament, vine a veure i descobreix per tu mateix, el fàcil que pot ser aconseguir el teu pes ideal.

 

Programa Elipse, el primer i únic baló gàstric del món, que és empassat en una única cita de 20 minuts

Video