Nosaltres

Cuidem i tractem els teus peus de forma segura, legal i professional
Atenció personalitzada.

Experiència i professionalitat.
Confiança i seguiment del seu problema.

 

Els nostres Serveis

Els calls en els peus, més enllà d’un problema estètic.

Encara que aquests problemes en els peus no provoquen mal o molèstia en la persona afectada, més enllà del simple fet estètic, amb el pas del temps poden generar color i dificultat per caminar. És error comú i estès, intentar arrencar els calls, especialment per l’efecte antiestètic de la pell resseca, no fer-ho correctament no només pot resultar molt dolorós, sinó que pot generar complicacions com a úlceres, ferides, fissures i infeccions.

Per què apareixen aquestes dureses antiestètiques en els meus peus?
El call és una porció de la pell del peu que s’ha endurit com a mecanisme de protecció enfront d’agressions com la fricció i la compressió reiterada. Es forma en la part de a dalt, en un costat d’un dit o en la planta del peu. En les persones que sofreixen de galindons, és comú que desenvolupin callositat damunt d’aquest, pel frec del calçat.

La formació del call té lloc en tres fases. Primerament apareix un engronsament de la pell, conegut com a hiperceratosis. Posteriorment, si el frec en aquesta zona persisteix, la fricció irrita el teixit cel·lular subcutani, la qual cosa provoca que la pell respongui generant una borsa de contingut serós, com a protecció. Com a últim pas, el call pot penetrar en les capes més profundes de la pell, podent aconseguir l’os.

Les raons que provoquen la seva aparició es relacionen en la majoria dels casos amb el calçat inadequat, una mala postura o per una deformació dels ossos dels peus com els galindons.