Nosaltres

La Lucia Alonso i en Ramon Pau, dos experts en Comerç exterior, consultoria i formació, van unir tots els coneixements i experiència que tenen en comerç exterior, per crear FUNTRADERS, un joc divertit i dinàmic que et sorprendrà!

Junts, aposten per la formació de comerç exterior a través del joc i, estan orgullosos de poder garantir que, gaudireu aprenent!

 

Els nostres serveis

Funtraders, és un joc que simula la realitat de les empreses en operacions de comerç exterior.
És una manera divertida, motivadora i eficaç d’aprendre com funciona el comerç internacional, a través de la gamificació, així com tenir la teva pròpia estratègia per aconseguir l’èxit del teu negoci.

Funtraders i la seva triple funcionalitat

  • Promoció
    Si la teva empresa té operativa internacional, pot ser protagonista del joc. Utilitza Funtraders per a promocionar la teva empresa.
  • Formació
    Una eina motivadora, participativa i lúdica per a introduir o aprofundir conceptes fonamentals del Comerç Exterior a les aules o a les empreses.
  • Diversió
    Planifica la teva estratègia, negocia amb la resta de jugadors i tira els daus… perquè comença la carrera de Funtraders!

 

Aconsegueix els documents requerits en el teu contracte, evita i preveu tots els riscos que puguin sorgir durant el trajecte, aconsegueix un mitjà de cobrament/pagament.
Una vegada la mercaderia arriba a la seva destinació, després de superar els riscos del viatge, passa el Control de Duana, estàs a un pas de guanyar!

 

**Formació a empreses bonificable per Fundae

Descobreix més sobre els seminaris amb Funtraders i el joc que et farà expert en comerç exterior!

Video