Dentalcreu

Som un equip humà, format per professionals, on rebràs un tracte pròxim i familiar, on et sentiràs com a casa.
Estem al teu costat d’ençà que arribes a la nostra consulta, fins que acabis el teu tractament, donant suport i facilitats per fer-ho tot molt més fàcil.
Sabem el molest que pot arribar a ser anar al dentista, per això, a la nostra clínica farem que la teva estança sigui el més agradable possible.

 

Els nostres serveis

Odontologia General
L’absència de dolor no significa que tinguem les nostres dents en perfectes condicions, per això li aconsellem realitzar-se una revisió anual.
La higiene dental ens permetrà prevenir malalties en les genives i evitarà en gran manera la càries.
En DentalCreu t’ajudem a millorar la teva salut bucal amb els nostres serveis d’Odontologia General i t’aconsellem per a mantenir una correcta higiene dental.

Implants
Els nostres implants són petites peces de titani pur en forma de caragol que s’insereixen en l’os maxil·lar superior o inferior i que serviran d’arrel a les noves dents.
Els implants dentals els utilitzem per a restituir les peces dentals perdudes i també per a estabilitzar dentadures postisses que tinguin mobilitat excessiva.

Ortodòncia
L’ortodòncia és una especialitat de l’odontologia que es basa en el diagnòstic, prevenció i tractament de les irregularitats dent facial o mala oclusió (dolenta mossegada).
Persegueix la perfecta col·locació de les dents amb els seus beneficis estètics i de salut, així com la normal coordinació dels maxil·lars, aconseguint una harmonia facial.

Periodòncia
Les malalties periodontals són un conjunt de malalties que afecten els teixits que envolten i subjecten les dents en els maxil·lars. Són malalties de naturalesa inflamatòria i normalment causades per bacteris.
Existeixen diverses fases de la periodontitis i si no es tracta, evoluciona destruint tot el suport de la dent (geniva) i la mateixa dent.

Pròtesis
Un dels nostres serveis, és les peces de zirconi. El principal benefici de les peces de zirconi és purament estètic, ja que l’absència d’aliatges de metall en elles permet obtenir una major naturalitat en l’aspecte respecte a les pròtesis tradicionals.

 

Entra i descobreix més sobre nosaltres