Autoescola Survial

A l’Autoescola Survial ens prenem molt seriosament el treball, esforç, dedicació i transparència. Autoescola Survial s’ha caracteritzat sempre pel tracte especial amb tots els seus alumnes.

Els nostres resultats ens avalen, 9 de cada 10 alumnes queden satisfets amb els serveis prestats. Prestigiosa autoescola situada a Sabadell.

En Autoescola Survial comptem amb el nostre propi mètode, a l’abast de tot el món, eficaç i ràpid. Seguir els passos del nostre protocol garanteix un major índex d’aprovat en el moment de l’obtenció del permís de conduir. La confiança amb els nostres alumnes és vital i indispensable per a l’equip Survial.

 

Els Nostres Serveis

PERMÍS B

Part Teòrica
Comptem amb els millors programes per a garantir una perfecta preparació i al costat de les classes teòriques amb professor presencial, seguir el protocol Survial significa garanteix un major indexi d’aprovats.

Part Practica
El nostre ampli horari ens permet proveir a tots els nostres alumnes quant a practiques es refereix, de 7h a 22h, estem disponibles per als nostres alumnes.

Zones d’examen
A Sabadell i Terrassa disposem de diverses zones d’examen, des d’aquí pots veure on t’examinessis en la prova practica. Confecciona el teu examen!

 

Contacta’ns, t’informem de tot sense cap compromís!