Armenteras Blanco Advocats

Entenem que la relació client-advocat es basa en la confiança i això només s’aconsegueix treballant amb honestedat i oferint un tracte totalment personalitzat.
Volem ser el seu despatx de confiança.

Així mateix oferim preus molt competitius i facilitats de pagament, perquè creiem que l’assessorament de qualitat no està renyit amb preus raonables. A més vostè coneixerà els costos dels nostres serveis de principi a fi, sense sorpreses.

Un client ben assessorat sempre presa millors decisions, faci’ns la seva consulta i nosaltres li donarem la millor solució.

 

Els nostres serveis

GESTIÓ DE LA MOROSITAT

La morositat és un problema tant per a qui té el crèdit impagat, com per al deutor que se li està reclamant una quantia que no deu, que només deu en part, o que simplement no pot pagar. Des del nostre despatx d’advocats tenim una àmplia experiència tant en la reclamació d’impagats, com en les oposicions de deute i negociacions de pagament d’aquestes.
Adaptem el nostre pressupost a la quantitat de deute que es reclama, de manera que les despeses judicials no siguin un impediment perquè vostè pugui fer valer els seus drets. Si és vostè una empresa o un autònom, li podem oferir una quota fixa mensual per a la gestió de la seva cartera d’impagats.

 

DRET IMMOBILIARI

Un bon assessorament legal abans de realitzar qualsevol negoci jurídic li evitarà futurs problemes i pot estalviar-li moltíssims diners. Per això, des del nostre despatx d’advocats som sempre defensors del que anomenem el “dret preventiu”.
Si vostè és propietari i el seu inquilí no li paga, l’ajudarem a recuperar el seu habitatge amb uns costos molt ajustats.
Així mateix, si vostè és l’inquilí i el propietari no li està respectant els seus drets, també podem ajudar-lo. Abans de vendre o comprar una finca, asseguri’s de realitzar un bon contracte de reserva i de compravenda. Un bon assessorament, és el millor segur per a evitar conflictes judicials innecessaris i d’enormes costos.

 

ACCIDENTS DE TRÀNSIT

Des del nostre despatx d’advocats portem anys negociant indemnitzacions per danys i perjudicis amb companyies d’assegurances i defensant davant els Jutjats assumptes d’aquesta índole. El nostre despatx d’advocats no treballa per a cap companyia d’assegurances. Treballem per a afavorir els interessos dels nostres clients, aconseguint sempre la màxima indemnització possible.
Treballem amb perits mèdics i mecànics experts en la matèria i que realitzen valoracions sobre els danys corporals i mecànics de l’accident, amb l’objectiu de reclamar la totalitat dels danys i perjudicis que els nostres clients hagin sofert com a conseqüència d’un accident de trànsit. El nostre treball consisteix a aconseguir-li la màxima indemnització possible pels danys derivats d’un accident de trànsit. Només cobrem si vostè cobra.Vostè preocupi’s per recuperar-se. Nosaltres ens preocuparem que sigui degudament indemnitzat.

 

DRET DE FAMÍLIA

Un bon advocat de família no només ha de tenir un gran coneixement tècnic sobre la matèria, és indispensable que treballi amb empatia, amb honradesa i amb el màxim sentit de la responsabilitat, perquè juntament amb el dret penal, el dret de família és el que tracta els assumptes més personals i sensibles per als clients.
La nostra filosofia és utilitzar la via contenciosa, únicament, quan ha estat impossible arribar a un acord amb les parts, perquè entenem que ningú pot regular millor les relacions familiars que els propis implicats. Cada família és única i no hi ha dos casos iguals, per la qual cosa des del nostre despatx d’advocats estudiarem el seu cas i li donarem una solució totalment personalitzada, realista i honesta.

 

DRET LABORAL

Assessorem tant particulars com a empreses en tot el referent al dret laboral. Tenim àmplia experiència en acomiadaments, reclamacions d’indemnitzacions, reclamacions de quantitats i extincions de contracte de treball.
Li han acomiadat i no està conforme amb la indemnització que li han pagat? Realitza vostè hores extraordinàries en la seva empresa i no les hi paguen? No li estan reconeixent la seva categoria laboral i li estan pagant un salari més baix? No li paguen els seus salaris i vol finalitzar el contracte amb la seva empresa cobrant la major indemnització legal corresponent? La seva empresa li està assetjant laboralment i li està pressionant perquè es vagi sense cobrar indemnització? Consulti’ns i l’assessorarem de com procedir.